SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tegs SK Fotboll
Utvecklingslag

Tegs SK Fotboll 2
12 - 1
Röbäcks IF 2
Tegs SK Fotboll 212 - 1Röbäcks IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 augusti, 19:00
Plats:Tegstunets IP
Tävling:
Matchnummer: 190112085
Samling:18:00
Teg har hittat formen igen
2023-08-23 22:10
Tegs SK möter Röbäcks IF hemma på Tegstunet. Foto: Emil Byström.

Efter en rad vinster i början av säsongen i division 5 hamnade Tegs SK:s utvecklingslag under slutet av våren i en formsvacka som dröjde sig kvar. Men, nu verkar laget ha hittat tillbaka och vann senast övertygande tvåsiffrigt mot Röbäck hemma på Tegstunet.

− Riktigt skönt att få ett kvitto på det vi redan vet: Vi spelar fantastiskt bra fotboll när vi vill, plockar fram den energi som behövs och ser till att allt stämmer. Det är alltid roligt att hänga med det här gänget, men extra kul när vi lyckas bra förstås. Det gäller bara att vi gör det som krävs varje gång, det lyckades vi inte med i de sista matcherna på vårkanten, men jag tror vi har lärt oss nu och ser fram emot kommande matcher, säger Elias Holmström, huvudtränare.

 

Matchen på Tegstunet var en målrik tillställning, och ganska jämn efter Tegs inledande mål och Röbäcks kvittering till 1–1 efter bara tre minuter. Men, sedan var det Teg som styrde det mesta på plan med 6–1 vid paus och 12–1 vid slutsignalen.

 

− Bra att vi också orkade hålla tempot uppe i andra halvlek, det är viktigt att inte slappna av utan bara köra på när man väl har hittat spelet och vinnarspåret, säger Elias.

 

Tegs SK ligger just nu femma i tabellen med någon match färre spelad och med häng på de närmaste lagen framför. Nästa match är också hemma på Tegstunet mot Umedalens IF.


<< Tillbaka

 
 
VÅRA SPONSORER