SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tegs SK Fotboll
Utvecklingslag

Tegs utvecklingslag laddar för säsongen
2023-02-25 18:52
Tegs SK:s utvecklingslag tränar i Thorénhallen under försäsongen, här flankerade av Elias Holmström och Oskar Arvidsson.

Ett peppat gäng juniorspelare från Tegs SK ligger i träning för att spela division 5 under kommande säsong. Nya huvudtränare för i år är Elias Holmström och Oskar Arvidsson.


− Vi har förmånen att ha Elias och Oskar med oss, båda tillför driv och ungdomlig entusiasm och det är bra för laget. Några av oss pappor som har varit med sedan knatteåldern hänger fortfarande med och backar upp, säger Håkan Göransson, en av ledarna.


I laget som spelade i två juniorserier i fjol ingår främst 06- och 07-spelare, men några äldre spelare har också anslutit; Carl Westman, Colin Källkvist, Linus Källkvist, Tim Gruffman och Viktor Swärd. Dessutom har några tidigare spelare börjat på nytt; Elias Renström, Felix Bergström, Hugo Wadebeck och Oliver Hajitaheri.


− Det är välkommet och riktigt kul att killarna kommer tillbaka och lirar med laget, säger Håkan Göransson.

 

Utvecklingslaget siktar närmast på två matcher i junior-DM i april innan serien startar i början av maj.

 
VÅRA SPONSORER